Homepage
Welkom op de website van AnythingEls. Mijn naam is Els van der Zanden en ik maak muurschilderingen en kunst. 

Dit kan in uw bedrijf, kinderkamer of tuin zijn, zowel op de muur als op canvas. uiteraard ben ik ook beschikbaar om logo's te ontwerpen en op uw muur te schilderen. 

Bent u opzoek naar iets unieks dan bent u bij mij op het juiste aders. Ik maak ontwerpen aan de hand van uw wensen. Elke schildering is met de hand geschilderd en wordt aangepast naar uw keuze. Kleuren, locatie en afmetingen kunnen worden aangepast, zodat u een prachtig en uniek resultaat heeft wat bij u en de omgeving past. Mijn schilderingen en kunst kunt u zowel op mijn site bekijken als op mijn social media kanalen. Facebook, Instagram en Linkedin. Hier kunt u voorbeelden zien of ideeën opdoen voor uw schildering of logo. Maar u kunt ook altijd zelf een idee aanleveren. 

Mocht de locatie te ver weg zijn, is eventueel een hotel of B&B een optie om u toch te verblijden met een mooie schildering. Ik ben bereid door heel Nederland en België te reizen. Ik hoop dat u plezier beleeft aan mijn site en als u vragen heeft of meer informatie wilt mag u natuurlijk altijd mailen. Omdat ik telefonisch soms lastig te bereiken ben i.v.m. werkzaamheden zie ik uw vraag graag per mail. 

ejpvanderzanden@gmail.com 


Wie weet tot ziens!foto 1: Dit doek heb ik beschilderd met Koning Willem Alexander voor een video boodschap aan de koning. Koningsdag 2020.

foto 2: Muurschildering in opdracht

 


foto 3: Dit was het skateramp project in samenwerking met de jeugdgemeenteraad